Wanneer je besluit om een nieuw pand te laten bouwen dien je een tal van belangrijke zaken geregeld te hebben wil je het waar kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de bouwvergunning. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste van allemaal wil je überhaupt kunnen bouwen.

logo-bodac

Ikzelf heb namelijk voor een tijd terug ook het besluit gemaakt om een nieuw pand te laten bouwen. Dit is iets wat ik al mijn gehele ondernemersjaren roep en waar het nu hoog tijd voor is geworden. Echter heb ik ervoor gekozen om eerst iets anders te regelen alvorens ik aan de slag ga. Ik heb namelijk eerst Bodac explosieven opruimingsdienst ingeschakeld zodat hun de grond kunnen inspecteren alvorens ik een bouwvergunning ga aanvragen. Mijn vorige pand welke ik heb laten bouwen werd namelijk gebouwd op grond waar ze in de tweede wereldoorlog hevig hebben gevochten. Hier is ook een tal van munitie en zelf een explosief naar boven gekomen, iets waar je op dat moment enorm van schrikt!

explosie-bodac

Voorkomen is beter dan genezen!

Nu dat ik er niet op zit te wachten om dit nogmaals mee te maken heb ik ervoor gekozen om hun eerst in te schakelen zodat de grond goed wordt geïnspecteerd. Uiteraard zijn er meerdere bedrijven te vinden die je hiermee kunnen assisteren, ikzelf ben al bekend bij Bodac explosieven opruimingsdienst. Hun hebben mij namelijk de vorige keer ook onwijs goed geholpen waardoor ik mijn volste vertrouwen heb in hun. Door telefonisch in contact te komen met hun was het maken van een afspraak snel geregeld. Het inspecteren van de grond gebeurd dan ook met speciale apparatuur waarmee je alles tot in de diepte kan zien, wel zo prettig om te weten wanneer je palen de grond in wilt slaan toch?