lcg lcg2Een goede tip voor de advocaten onder ons is het gebruik maken van deze advocaten software, dit houdt namelijk op een gemakkelijke manier van alles bij. Het is een handige tool voor boekhouding en administratie, en ook is er vierentwintig uur per dag hulp beschikbaar van het bedrijf. Een van mijn goede vrienden heeft een eigen advocaten bureau, dit is niet iets heel groots maar er werken wel twee advocaten onder hem en een secretaresse, het loopt redelijk goed en daarom heeft hij het vaak erg druk omdat hij zelf ook natuurlijk mee werkt in de praktijk. Hij is dan wel een goede advocaat maar van boekhouden heeft hij geen kaas gegeten en daarom wil hij het zichzelf zo makkelijk mogelijk maken, hij kwam bij mij met deze vraag en vroeg of ik hem kon helpen ermee.

Ik zei natuurlijk ja

lcg1Ik wilde hem graag helpen en dat deed ik dus ook, ik ging op het internet opzoek naar verschillende mogelijkheden en kwam steeds bij een professionele boekhouder en dergelijken uit tot dat ik advocaten software vond wat het super gemakkelijk maakt om alles bij te houden, zoals boekhouding, facturering of salaris administratie. Dit zijn handige dingetjes om het jezelf makkelijker te maken en daarom raad ik het dan ook zeker aan, iedereen weet dat deze dingen goed moeten gebeuren en dan kun je beter niet lopen klungelen.