Op het moment dat je twee verschillende materialen aan elkaar vast wilt maken, dan heb je verschillende mogelijkheden. Voor welke methode je kiest is natuurlijk afhankelijk van het materiaal dat je wilt bevestigen en de toepassing. Twee houten planken kun je met spijkers aan elkaar vast timmeren. Maar je kunt ook gebruik maken van lijm of schroeven. Het is dan ook maar net wat de beste optie is voor het specifieke geval. Als je bijvoorbeeld niet wilt dat de spijkers of schroeven zichtbaar zijn, dan is lijm wellicht de beste optie. Maar als je aan de binnenkant van een constructie kunt timmeren en/of boren, dan blijft de buitenkant vrij van zichtbaar metaal. Bakstenen kun je met specie vastzetten en metalen kun je vaak via koppelstukken en lassen aan elkaar bevestigen. Maar het kan ook zijn dat de materialen na het bevestigen ook weer losgemaakt moeten kunnen worden. In dat geval is klittenband misschien een goede optie. Maar klittenband dat je bijvoorbeeld bij schoenen gebruikt, is heel wat anders dan klittenband dat je in een meer industriële setting gebruikt. De krachten die het klittenband moet kunnen weerstaan is in een industriële setting vele malen groter. Als je schoenen met klittenband hebt, dan trek je dat met je handen eenvoudig los. Maar als je zware materialen bevestigt met klittenband, dan kun je dat niet zomaar even lostrekken. Als dat wel het geval was, dan zou het gewicht van de materialen al genoeg zijn om de bevestiging ongedaan te maken. Daarom is het beter om te kijken naar het industriële klittenband dat je kunt bestellen bij hoook. De naam zegt het eigenlijk al, want via deze winkel kun je de juiste materialen vinden om materialen aan elkaar vast te haken. Kleefband bestaat vaak uit een strip met haakjes en een strip met lusjes. Die laatstgenoemde haken zicht dan vast in de haakjes. Maar je hebt ook andere soorten klitten- of kleedband. Je kunt op de website van hoook.eu/nl meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Plastic haakband
  • Paddenstoel en velours
  • Haak en lus
  • Zelfklevend

Indien je op zoek bent naar een goede leveranciers van band dat kan klitten, dan ben je bij hoook aan het juiste adres. Je kunt via de site alvast het volledige assortiment bekijken en per artikel ook lezen wat de toepassingen zijn. Neem voor meer informatie dan ook gerust eens een kijkje op de website van hoook.eu/nl. 

Bestel het juiste klittenband via de website

Mocht je op zoek zijn naar een goede leverancier van klittenband voor verschillende doeleinden en toepassingen, dan kun je een beroep doen op de winkel van hoook. Je kunt online de juiste artikelen bestellen. Mocht je dus snel iets nodig hebben, dan is het online eenvoudig te regelen. Je hoeft daardoor niet eerst naar de speciaalzaak voor dit soort klevende artikelen. Dat maakt het winkelen voor noodzakelijke hechtingsmaterialen wel zo efficiënt. 

Neem contact op met hoook

Mocht je meer informatie nodig hebben of wil je een vraag stellen over je bestelling, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met hoook.