Een exchange kun je zien als een beurs waar je kunt ruilen met een handelsomgeving, hierbij kun je Bitcoins verkopen en kopen. Je kunt de werking vergelijken met een marktplaats voor Bitcoins. In het Nederlands heet het eenvoudigweg een Bitcoinbeurs. Omdat de nieuwe munten tegenwoordig erg populair zijn, samen met de blockchain projecten is er eigenlijk geen pure Bitcoin exchange meer. Een Bitcoin Exchange is nu vaker een cryptocurrency exchange. Op Bestebank kun je meer te weten komen over het platform waar verschillende cryptomunten worden verhandeld.

Goede handelsbeurs

Bestebank

Een handelsbeurs waar alles goed is geregeld in Nederland is Bitavo. Bestebank noemt dit platform niet zomaar, ze staan onder toezicht van de Nederlandse Bank. Zij handelen zoals de wet het heeft voorgeschreven met een anti witwasbeleid. De commissie die je betaald is slechts 0,25%, daarmee is het platform één van de voordeligste in Nederland. BTC Direct is ook een betrouwbaar en klassiek wisselkantoor die in Nederland is te vinden. Het kantoor hiervan is in Nijmegen te vinden. Je kunt natuurlijk ook in eigen beheer cryptomunten kopen, kijk rustig rond en vergelijk de verschillende aanbieders.

Bestebank

Naarmate de tijd vordert worden er steeds betere Bitcoin exchanges ontwikkeld die bijzonder professioneel zijn. Voor zowel de particuliere belegger als de belegger die hiervan zijn beroep heeft gemaakt. In veel landen heb je betrouwbare exchanges, op Bestebank kun je veel informatie vinden hierover. Alle informatie die je leest is netjes bijgehouden en bijgewerkt wanneer er nieuwe informatie beschikbaar was. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe informatie betreft Bitcoin exchange.