logo shiraz furniture

Ben je op zoek naar design kantoormeubilair? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres. Het plaatsen van modern kantoormeubilair en de juiste accessoires geven jouw kantoor een verzorgde en moderne uitstraling. Door de juiste uitstraling zal er een inspirerende werkomgeving worden gecreëerd wat bijdraagt aan een prettige en motiverende werksfeer.

De meubels van Shiraz 

Shiraz is een bedrijf die al jaren ervaring heeft in het aanbieden van kantoormeubilair en in het ontwerpen van kantoorruimtes. Zij hebben een catalogus samengesteld met een groot deel van het assortiment. wij hebben meer dan 50 leveranties en bieden meer dan 1000 producten in het assortiment uit. De meeste ergonomische kantoormeubelen hebben zij op voorraad waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Wanneer je overgaat tot een aankoop zal jouw product netjes bij jou worden afgeleverd. Wanneer je het kantoormeubel niet in jouw maat aangeboden wordt kan je kiezen voor maatwerk meubels. 

2D & 3D tekeningen 

Heb je een nieuwe kantoorinrichting maar wil je graag vooraf weten of de kantoormeubel aan jouw eisen voldoen? Dan kun je gratis gebruik maken van een 2D & 3D tekening. Er wordt gebruik gemaakt van professionele software, zo kan vrijwel elk product ingetekend en digitaal samengesteld worden. Hierdoor kun je exact zien hoe jouw kantoormeubelen in de ruime staan en of deze meubels matchen met jouw persoonlijke wensen. Zij kunnen de ruimte op locatie inmeten en de tekening wordt vervolgens naar jouw verstuurd. Voor design meubilair ben je bij Shiraz daarom absoluut aan het juiste adres.