Wij helpen jou met de zorgtuin aanleg, want een goed aangelegde tuin met de juiste bomen en planten zorgt voor een verkorting van het herstel. En een sneller herstel betekent betere zorg. Door meer groen creëer je een gezondere omgeving voor jouw patiënten. Want groen is gezond. Of het nu voor een ziekenhuis is of voor een andere instelling met zorgbehoeftigen. Door een met zorg een goede tuin aan te laten leggen wordt iedereen beter. Groen zorgt namelijk voor een betere levensstandaard en een beter leefmilieu.

Voor wie is er zorgtuin aanleg?

Onze experts bij BTL staan klaar voor jouw bedrijf of instelling om er voor te zorgen dat de aanleg van een zorgtuin dusdanig wordt gedaan, zodat iedereen er optimaal van kan genieten. Bij een aangepaste wooninstellingen worden bijvoorbeeld bredere paden van kwalitatief vlakke stenen aangelegd om de toegankelijkheid te vergroten. Zo kan iedereen actief genieten van een zorgtuin. De groene zorgtuin zorgt zo voor een beter leefklimaat en een sneller herstelproces. Een zorgtuin zorgt ervoor dat iedereen kan genieten in groene buitenomgeving.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie voor het aanleggen van een groene tuin voor jouw wooninstelling of voor jouw zorginstelling? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen jou om de juiste keuzes te maken voor elk budget. Zo kunnen wij samen met jou ervoor zorgen dat jouw patiënten en cliënten optimaal kunnen genieten van de tuin. Neem contact op met ons of kijk op onze website voor verdere informatie hoe wij jou kunnen helpen. Want groen is gezond voor iedereen.