clarity-cleaning

Ik heb mijn bedrijfspand nu een aantal keer schoon laten maken door Clarity Cleaning en ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Daarom raad ik ook aan iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website als je op zoek bent naar een rode schoonmaker en of glazenwasser. 

Een erg goede en informatieve website 

Wanneer je terecht komt op de website van Clarity Cleaning kom je terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is zeer veel informatie te vinden over zowel het bedrijf als de diensten die zij aanbieden. Op de website van het bedrijf zijn ook het aantal projecten en de tevreden klanten te vinden die mij persoonlijk erg aanspraken. Het sprak mij ook erg aan dat er op de website vermeld staat dat het bedrijf erg milieubewust is. Het bedrijf gebruikt geen producten die schadelijk zijn voor het milieu wanneer zij ramen wassen en bedrijven schoonmaken.  Daarom besloot ik zelf om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

schoonmaakbedrijf

Super tevreden over de snelle en grondige schoonmaak 

Tijdens het gesprek heeft het bedrijf alles wat zij aan te bieden hebben uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek besloot ik om het bedrijf in te huren om mijn bedrijfspand schoon te maken. Dit hebben zij nu een aantal keer gedaan en mijn bedrijfspand is super schoon na elke schoonmaakbeurt die zij uitvoeren. Daarom raad ik het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede schoonmaker.